Skip to content
free-delivery

LIVRARE GRATUITA

Transport gratuit pentru comenzi peste 300 lei

support-icon

CONSILIERE SPECIALIZATA

La numarul de telefon 0740 214 647

delivery truck

LIVRARE RAPIDA

Livrare rapida in 24-48 de ore

secure-payment-icon

PLATA SIGURA

Visa, MasterCard sau Paypal

Categorii de produse

Pervita sustine binele si viata

Pervita inseamna, in primul rand, o experienta de peste 10 ani in domeniul ingrijirilor medicale la domiciliu. Firma noastra comercializeaza si livreaza direct la domiciliu produse medicale de o inalta calitate, necesare bolnavilor imobilizati. Pe site veti gasi cele mai moderne tratamente si produse ale producatorilor de prestigiu in domeniul ingrijirii batranilor si a persoanelor cu diferite grade de imobilizare.
Specialisti în prevenirea si tratarea escarelor ofera consiliere specializata in vederea alegerii celor mai bune produse: saltele antiescare, pansamente pentru escare Paul Hartmann, scutece pentru adulti, produse pentru incontinenta, fotolii rulante, paturi electrice, produse pentru igiena Molicare, masute de servit la pat, produse pentru siguranta in baie, precum si alte accesorii de ingrijire corecta a pacientilor la domiciliu si in camine de batrani.
Pervita inseamna, nu in ultimul rand, o relatie directa si permanenta cu toti clientii nostri.
Pervita sustine binele si viata!

delivery truck

LIVRARE GRATUITA

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 lei

support-icon

CONSILIERE SPECIALIZATA

La numarul de telefon 0740 214 647

money back icon

POLITICA DE RETURNARE

In termen de 14 zile de la primire

secure-payment-icon

PLATA SIGURA

Visa, MasterCard sau Paypal

Articole recomandate

Ii multumesc acestei echipe pentru tot sprijinul oferit, pentru bunatatea si omenia de care a dat dovada, nu am cum sa uit tot binele pe care mi l-a facut! Ma rog ca Bunul Dumnezeu sa le dea sanatate sa poata ajuta in continuare cat mai multi oameni neputinciosi ca mine! Va multumesc!
(D. Sanda)
Cei de la Pervita m-au ajutat sa scap de escara ce se facea din ce in ce mai mare si parea imposibil de vindecat. Nu au trecut 2 saptamani si cu ajutorul saltelei antiescara si a pansamnetelor de la Pervita, am obtinut rezultate extraordinare, iar escara mea era aproape inchisa. Le multumesc mult pentru acest ajutor real!
(Marius L.)
Recomand cu caldura sa se apeleze la serviciile Pervita, pentru ca m-au impresionat prin seriozitate si rapiditatea cu care au raspuns comenzii, desi era vorba de un oras situat la circa 200 km departare de Bucuresti.
(Elena Truta)