PARTENERI

Ca o dovada in plus ca esti mereu preocuparea noastra Nr. 1, te invitam sa descoperi partenerii alaturi de care Pervita isi propune sa iti ofere produse si servicii de cea mai inalta calitate.

hartmann

HARTMANN ROMANIA

Gama larga a produselor medicale si de ingrijire, de o calitate superioara si orientate practic, recomanda Hartmann ca si partener al clientilor profesionisti. Competenta medicala a Hartmann ajuta la vindecarea, protejarea si ingrijirea oamenilor, facandu-i sa se simta bine in propria piele. 

SANACAS

Sanacas, una dintre cele mai tinere si profesioniste echipe medicale, ofera o gama larga de servicii de ingrijire medicala la domiciliu. Sanacas este specializata in ingrijirea bolnavilor imobilizati, oferind  tratamente moderne pentru controlul si vindecarea plagilor cronice (escare, ulcere de gamba, ulcere varicoase, etc.) la dumneavoastra acasa, alaturi de o serie completa de tratamente medicale complementare. Serviciile se pot oferi inclusiv gratuit prin sistemul asigurarilor de sanatate.

sanacas_logo
ingrijire-seniori

Ingrijire Seniori

Ingrijire Seniori este un website dedicat îngrijirii vârstnicilor.
Website-ul oferă:
– o listă cu cele mai respectate centre de îngrijire a vârstnicilor din România
– informații despre aceste centre, facilități, date de contact, galerie foto, popularitate, scor etc.
– articole despre îngrijirea vârstnicilor
– servicii de audit pentru centrele de îngrijire interesate să își îmbunătățească standardele de îngrijire, să se dezvolte și să își crească veniturile

ASOCIATIA SECRETUL EVOLUTIEI

Asociatia Secretul Evolutiei este o organizatie non-guvernamentala, dedicata proiectelor educationale care sustin sanatatea si ingrijirea corecta a copilului. Conceptul de baza il reprezinta promovarea alaptarii, dar eforturile Asociatiei se concentreaza asupra educarii parintilor in raport cu o gama larga de subiecte ce ii privesc pe cei mici.

logo-ingrijirea-copilului