*Pervita functioneaza si livreaza comenzile primite in aceasta perioada. Pot aparea produse indisponibile, pentru care vom informa clientii. De asemenea, pot aparea intarzieri de livrare datorate firmelor de curierat si a perioadei extrem de aglomerate.

Livrarea produselor

PerVita va ofera livrare rapida oriunde in tara, pentru majoritatea produselor!

Termenul de livrare pentru majoritatea produselor existente pe stoc este de aprox. 48 ore (pentru confirmare va rugam sa ne contactati telefonic).*

Ne straduim ca toate comenzile sa ajunga cat mai repede posibil. Pot aparea produse indisponibile, pentru care vom informa urgent clientii. Nu ne asumam intarzierile datorate firmelor de curierat.

Va rugam pentru confirmarea stocurilor si a termenelor de livrare sa ne contactati telefonic! * Exceptie: week-endul, perioadele aglomerate si sarbatorile legale, datorita programului de functionare diferit al firmelor de curierat.* Nu ne asumam intarzierile datorate firmelor de curierat!

Modalitatile de livrare oferite sunt:

  • Curier rapid Bucuresti: 12 RON
  • Livrare in aceeasi zi (doar in Bucuresti. Pana la ora 12, cu confirmare telefonica): 25 RON
  • Curier rapid tara: 22 RON
  • Livrare gratuita: pentru comenzi cu valoarea mai mare de 350 RON
  • PRODUSELE SE LIVREAZA EXCLUSIV PRIN FIRMA DE CURIERAT.
!!! Produsele platite cu cardul pe site se pot ridica si personal din depozitul nostru, zona Pipera-Voluntari, cu un telefon in prealabil.

PerVita livreaza in acelasi timp cu produsul, certificatul de garantie si descrierea in limba romana a produselor precum si a modului de utilizare (acolo unde este cazul).

Comenzi  telefonice:

074 021 46 47

072 903 07 37

0212 434 756

*Perioada dintre 17 Noiembrie si Craciun este cea mai aglomerata din an si exista posibilitatea intarzierii coletelor.