Despre noi

 

Pervita inseamna in primul rand o experienta de peste 10 ani in domeniul ingrijirilor medicale la domiciliu. Firma noastra comercializeaza si livreaza direct la domiciliu produse medicale necesare celor imobilizati, precum si celor care necesita ingrijire medicala la domiciliu.

Daca aveti in grija un membru al familiei care are nevoie de asistenta si ingrijire speciala din cauza batranetii, a bolilor asociate, a imobilizarii, a escarelor, a recuperarii sau post-operatorii si post-AVC, va suntem alaturi cu sfaturi si consiliere privind alegerea celor mai bune produse de care acesta are nevoie. Convalescenta intr-un mediu familiar, cum este propria casa, este intotdeauna mai usoara decat intr-o institutie. Produsele noastre ofera ajutor atat bolnavilor, cat si celor care ii ingrijesc, usurand munca si efortul de ingrijire speciala, necesara in cazul oamenilor care nu se pot misca singuri.

Escarele sunt, in general, cele mai frecvente probleme care apar in aceste situatii, iar tratatamentele medicale clasice sunt adesea limitate si insuficiente. Pervita propune solutii cu produse inovatoare de ultima generatie care asigura prevenirea, ameliorarea si vindecarea acestor afectiuni extrem de neplacute. Consilierea, informarea si suportul profesional intregesc lista serviciilor noastre.

Pervita inseamna, nu in ultimul rand, dedicarea de a oferi servicii si produse de calitate, inseamna empatie si compasiune intr-o relatie directa si permanenta cu toti clientii nostri. Pervita sustine binele si viata!