Tratamentul ranilor cronice

terapia-ranilor-cronice

PerVita va ofera toate produsele Paul Hartmann, companie Germana cu renume in domeniul tratamentului modern sau terapiei umede a plagilor.

Comandati in magazinul nostru online saltele antiescare, dispozitive sau tratamente antiescare.

Aceasta a devenit cea mai eficienta metoda de tratament in cazul ranilor care nu se vindeca sau a celor care se vindeca greu cum ar fii: escarele de decubit sau ulcerul de decubit, ulcerul de gamba sau ulcerul venosvaricos, complicatii aparute cel mai des in cazul bolnavilor imobilizati la pat, sau a celor cu diabet etc.

PerVita, in colaborare cu specialistii Hartmann, va ofera consiliere specializata cu privire la indicatiile si modul de folosire al pansamentelor moderne in vederea tratarii escarelor (tel. 021 243 47 56 / 074 021 46 47).

Pervita nu ofera consultatii medicale si recomanda consultul medical obligatoriu. Livrarea pansamentelor se face prin curier rapid in 24 de ore.

Prima faza a ranii – faza inflamatorie (exudativa sau de curatare)Faza a doua a ranii – faza de hemostazaFaza a treia a ranii – faza de cicatrizare

Recommended Posts

2 Comments

  1. Cum pot trimite poza unei escare pentru a primii in sfat in legatura cu un tratament (folosesc de aprox. un an produse Hartmann pansamente, Atraumann Ag, saltea antiescara, et.). Din 5 escare initiale am ramas cu 2 care se vindeca greu, una la coccis alta la sold.
    Multumesc.

    • Buna ziua. Pentru CONSILIERE SPECIALIZATA: 0740 214 647. Multumim!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *